Ιατρικές Υπηρεσίες

Ιατρικές Υπηρεσίες

Στην μονάδα μας, υπάρχει ιατρική παρακολούθηση από τον ιατρό Αξιώτη Ευστράτιο, Παθολόγο- Γαστρεντερολόγο, πρώην Διευθυντή μονάδας Ευαγγελισμού. Συνεργαζόμενοι γιατροί: ορθοπεδικός, ουρολόγος καιοδοντίατρος.Καθώς και συνεργασία με εξαίρετο team, άλλων ειδικοτήτων, οι οποίοι καλούνται κατά περίπτωση.

Όλες οι συναντήσεις με τους συνεργαζόμενους ιατρούς γίνονται κατόπιν αιτήσεων των συγγενών.

Εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχει νοσηλεία, υπό την καθοδήγηση των εκάστοτε θεράποντων ιατρών, ανταποκρίνονται με απόλυτη υπευθυνότητα στα καθήκοντά τους:

Καθημερινή φροντίδα ατομικής υγιεινής επιμελώς προσεγμένη Συστηματική βοήθεια στην λήψη τροφής Αλλαγή καθετήρων Τοποθέτηση ρινογαστρικών σωλήνων Περιποίηση και επούλωση στις ήδη υπάρχουσες κατακλίσεις Μετά την έξοδο του αγαπημένου σας προσώπου από το νοσοκομείο, η προσπάθεια για αποθεραπεία και αποκατάστασή του στο σπίτι, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα τα οποία δυσχεραίνουν την πορεία της υγείας του. Οι μονάδες μας μπορούν να παρέχουν στο συγγενή σας την βοήθεια που χρειάζεται.

Υπάρχει αριθμητική επάρκεια προσωπικού, τόσο νοσηλευτικού, όσο και βοηθητικού προκειμένου οι φιλοξενούμενοί μας, ν' απολαμβάνουν την μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών.